facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Single vaders niet ongewenst onder single vrouwen


Door :Dating Start


Datum :05-02-2013


Single vaders niet ongewenst onder single vrouwen

89% van de ondervraagde single vrouwen geeft aan dat ze tijd en energie willen steken in een fijne verstandhouding met de eventuele kinderen van een single man. Deze groep single vrouwen geeft aan een onderlinge klik plezierig te vinden. Ze zijn daarnaast bereid de kinderen te helpen wanneer ze hier om vragen. Dit blijkt uit een online enquête van datingwebsite Relatieplanet.nl onder 2500 singles. Single vaders zijn blij met dit gegeven. 90% van de ondervraagde single vaders zou graag zien dat zijn toekomstige vriendin het goed kan vinden met zijn kinderen.

65% van de geënquêteerden geeft aan Vader- en Moederdag een leuke extra dag te vinden om je ouders te verwennen met bloemen, chocola, een fles wijn of een ander kleinigheidje. Relatieplanet kwam deze wens tegemoet en verraste afgelopen Moederdag alle single moeders met een gratis Full Membership. De actie ging mond-tot-mond en ontving een verrassend groot draagvlak. Enkele honderden single moeders schreven zich deze dag in bij Relatieplanet.

"Zondag 17 juni zetten we enkele duizenden single vaders in het zonnetje. Single vaders hebben soms het gevoel dat ze minder geliefd zijn dan singles zonder kinderen. Uit ons onderzoek blijkt dit niet waar te zijn. Ook singles met kinderen vinden via Relatieplanet een nieuwe partner, met of zonder kinderen.”, aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Alle single vaders die ingeschreven staan, of zich deze dag gratis inschrijven, krijgen op Vaderdag een Full Membership van Relatieplanet.nl cadeau en kunnen deze dag gebruik maken van alle functionaliteiten. Op deze wijze kunnen single vaders op zoek naar een nieuwe leuke partner.

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl is onderdeel  van Telegraaf Media Nederland.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";