facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Singles kiezen voor Socialistische Partij


Door :Dating Start


Datum :17-01-2013


Singles kiezen voor Socialistische Partij

Politiek betrokken singles

Ruim een derde van de singles blijkt behoorlijk politiek betrokken en volgt het nieuws hierover op de voet. Het overgrote deel (86%) van hen gaat op 12 september met zekerheid naar de stembus tegenover slechts 4% die zich niet bekommert om de Nederlandse politiek en niet gaat stemmen. Van de 2200 respondenten is een kwart zwevend en nog hard op zoek naar de partij voor hen. Veruit het belangrijkste politieke onderwerp voor de singles is de economie, gevolgd door sociale zekerheid.

Daten & politiek


Tijdens het daten blijken politieke voorkeuren een belangrijke rol te spelen. Als een date (te) fanatiek is of de verschillen fundamenteel zijn, is dit voor ruim 40% een drempel om iemand te blijven daten. 15% is nog stelliger: als een date politiek gezien lijnrecht tegenover hen staat, is dit een showstopper.

Eenpersoonshuishoudens


Er wordt volgens ruim 53% van de respondenten onvoldoende aandacht besteed aan de situatie van alleenstaanden en eenpersoonshuishoudens in de verkiezingsprogramma’s. Bijna een derde let hier altijd op bij het screenen van de programma’s, maar een even groot deel vindt dat singles niet anders behandeld hoeven worden dan niet-singles.

Besparen


Het leven van alleenwonenden kost in de regel meer dan dat van samenwonende personen. Toch blijkt het voor bijna een derde van de Nederlandse singles niet nodig om te besparen. Een kwart van de singles beknibbelt wel en dan vooral op vakanties en weekendjes weg en ruim een vijfde houdt de hand op de knip als het gaat om uitgaan en uit eten gaan. Voeding en persoonlijke verzorging is klaarblijkelijk belangrijk voor veel eenpersoonshuishoudens: op boodschappen wordt door bijna de helft van de alleenwonenden niet gekort.

Date-bare politici


Op de vraag welke politici bovenaan de verlanglijst staan om mee te daten, is Sabine Uitslag (CDA) met afstand de favoriete politica onder de mannelijke singles. Mariko Peters (GroenLinks) neemt de laatste plaats in op deze lijst. Als single dames mochten kiezen, dan zou Mark Rutte (VVD) de ideale politicus-date zijn, gevolgd door Diederik Samson (PvdA). Tofik Dibi (GroenLinks) is de minst populaire politicus voor een date.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";