facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Singles kiezen voor verliefde kerstdagen


Door :


Datum :09-01-2013


Singles kiezen voor verliefde kerstdagen


‘Single-stempel’ en verplichte  nummertjes

Een ruime meerderheid van de singles (32%) geeft aan zich rond de feestdagen eenzamer te voelen dan op andere dagen. Als anderen bij schoonfamilie aan tafel zitten, worden zij voor hun gevoel met hun neus op de feiten gedrukt: ze zijn meer single dan ooit. Dat zij meer tijd hebben om uit te gaan en te luieren, is voor slechts 12% een pluspunt. En dat terwijl 16% van de gesettelden een feest- en relaxkerst ideaal vindt. De vele verplichte nummertjes zijn voor hen juist de grootste frustratie (23%).

Schoonfamilie


Het overgrote deel van de singles zou het geen enkel probleem vinden om schoonfamilie te bezoeken. Slechts 11% van hen is oprecht blij dat zij niet bij schoonfamilie worden verwacht en wél tijd hebben voor (andere) leuke dingen. Een even groot deel van de non-singles vindt schoonfamiliebezoek inderdaad het meest afschuwelijke aan kerst. 4% vindt dit juist het leukst.

Favoriete kerstplaat en ‘kerstster’

Beide groepen zijn het eens over de beste kerstplaat: ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey is met 32% veruit de populairste kerstplaat, gevolgd door ‘Last Christmas’ (25%) en ‘Flappie’ (17%).

Op de vraag welke kerstster zij graag in hun kerstsok zouden vinden, koos mannelijk Nederland massaal (35%) voor Cameron Diaz uit ‘The Holiday’. Onze eigen Carice van Houten (‘Alles is liefde’) staat met 32% op de tweede plek op de ranglijst van kerstengelen. Renée Zellweger alias Bridget Jones kon slechts op 11% van de stemmen rekenen.

Voor vrouwen is Hugh Grant uit ‘Bridget Jones’s Diary’ het ultieme kersthapje. Jude Law (‘The Holiday’), staat tweede met 26% van de stemmen. Jeroen Spitzenberger, Prins Valentijn uit ’Alles is liefde’, kreeg slechts 15% van de vrouwen mee.

Partner als goed voornemen


Bij Lexa.nl, de meest populaire datingsite van Nederland, volgt direct ná de kerst de grootste stijging qua inschrijvingen en activiteit op de site, omdat veel singles het vinden van een leuke partner als goed voornemen hebben voor het nieuwe jaar. Bovendien gaat een groot aantal singles dan ook op zoek naar een date voor oud & nieuw.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";