facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Slechte zomer zet singles aan tot daten


Door :Dating Start


Datum :02-02-2013


Slechte zomer zet singles aan tot daten

Het bekende datingplatform draait momenteel overuren en signaleert een toename van 30% in activiteit van de singles vergeleken met periodes met mooi weer. Dit uit zich op het platform in honderden nieuwe inschrijvingen en tienduizenden unieke bezoekers per dag. Ook bezoeken de singles deze periode meer pagina’s op de site en blijven ze langer op het platform.

"Singles zien regenachtig weer klaarblijkelijk als dé gelegenheid om op zoek te gaan naar een leuke date of vriendschap”, dat stelt Thomas Boonstoppel, operationeel manager Relatieplanet op basis van een analyse van de cijfers van het platform. De datingsite trekt de laatste twee maanden gemiddeld 700.000 unieke bezoekers per maand: een duidelijke stijging ten opzichte van maanden met mooi weer in de afgelopen twee jaar.

Wel klaar voor het zomerseizoen

Toch lijkt het slechte weer van de afgelopen weken dit weekend langzaam weg te trekken. Een nieuwe warmtegolf staat mogelijk voor de deur. Relatieplanet is daar klaar voor en heeft een tweetal zomerevenementen op de planning staan. Uit een enquête onder 1800 singles in de leeftijd van 18 en 74 jaar, die eerder dit jaar door de datingsite werd uitgevoerd, bleek dat singles het liefst in de buitenlucht daten. Gezellig struinen over het strand, een bos- of stadswandeling en een frisse neus halen in het park doen het goed. Relatieplanet komt deze wens tegemoet met een tweetal zomerevenementen: een strand editie van het Singlesfeest en Single Friday. De voorbereidingen hiervoor zijn al enkele maanden in volle gang.

22 juli Relatieplanet Singlesfeest strand editie
Zondag 22 juli organiseert Relatieplanet een speciale strandeditie van haar bekende Singlesfeest. Het vindt plaats in Papa’s Beachhouse, gelegen vlak achter het Claus Event Center te Hoofdorp. Radio 3 FM DJ Gerard Ekdom (o.a. van Serious Request), DJ Charles & Saxsymbol verzorgen deze middag en avond sfeervolle knallende optredens en een muzikaal gevuld programma. Kaarten zijn online te bestellen via http://www.relatieplanetsinglesfeest.nl/ en verkrijgbaar bij vestigingen van Primera. Indien voorradig zijn kaarten aan de kassa te koop.

27 juli Single Friday, gratis ontmoetingsevenement voor singles
Vrijdag 27 juli vindt de eerste editie van Single Friday plaats. De goedbezochte en sfeervolle jaarlijkse kermis te Tilburg vormt hierbij het decor. Ontmoeten staat die dag centraal. De officiële opening vindt om 15.00 uur plaats op het Kermis FM plein (Piusplein). Vanaf dat moment barst het feest los. Bezoekers worden in de watten gelegd met muziek, vermaak, prijsvragen en spektakel.

Bij een bezoek aan de kermis ontvangt iedereen naast een programmaboekje een wit polsbandje. Hiermee laten singles zien dat ze openstaan voor ontmoetingen met anderen. We roepen durfals op in het wit te verschijnen. Op deze wijze wordt je extra herkenbaar als single tussen het publiek! Meer informatie over Single Friday en het programma is te vinden op: http://www.singlefriday.nl/ en www.facebook.com/singlefriday

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";