facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Stellen met relatie gelukkiger dan singles


Door :Dating Start


Datum :18-12-2012


Stellen met relatie gelukkiger dan singles

De Erasmus Universiteit en zorgverzekeraar VGZ zijn vorig jaar een langlopend onderzoek naar geluk gestart. Deelnemers aan de gelukswijzer beantwoorden regelmatig via internet enkele vragen over hun geluksgevoel. Uit de eerste resultaten is gekomen dat stellen met een relatie. gelukkiger zijn dan singles.

"Seks, liefde en intimiteit staan in de top 3 van activiteiten waarbij het geluksgevoel het hoogst is”, aldus Wido Oerlemans, onderzoeker van de Erasmus Universiteit. Daarom is het vanaf vanaf vandaag mogelijk om 7 dagen te daten en gratis gebruik te maken van alle functionaliteiten. Dit houdt in dat iedereen berichten kan sturen en ontvangen, chatten en alle profielen en foto’s van singles kan bekijken. Daarnaast biedt VGZ voor 100 daters een compleet avondje uit aan.

Deze actie is ter kennismaking met de nieuwe aanvullende zorgverzekering Fit & Vrij. Zorgverzekeraar VGZ introduceert vanaf 1 januari deze compleet nieuwe aanvullende verzekering die gericht is op singles, maar ook prima geschikt is voor samenwonenden zonder kinderen. De aanvullende verzekering geeft complete keuzevrijheid. Er hoeft geen keuze gemaakt te worden tussen tandheelkunde, fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen, alles is in de verzekering opgenomen met een maximum van €1000,-, dus geen uitzoekerij en vergelijkingen.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";