facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Tongzoenen not done tijdens eerste date


Door :Dating Start


Datum :28-11-2012


Tongzoenen not done tijdens eerste date

Nederlanders kussen het liefste elke dag

Ongeveer 90% van de ondervraagde Nederlanders geeft aan dat kussen in een relatie heel belangrijk is en het overgrote merendeel zoent elkaar het liefste elke dag. Tweederde geeft zijn of haar partner minimaal één keer per dag een kus op de wang. Negen op de tien geeft minimaal per dag een zoen op de mond en een derde geeft zijn of haar partner minimaal één keer per dag een tongzoen. Over de kwaliteit van de kus bestaan weinig klachten. Ruim 80% van de zowel mannelijke als de vrouwelijke ondervraagde Nederlanders vindt zijn of haar partner een goede kusser. Opvallend was dat zowel de mannen als vrouwen aangaven dat ‘de eerste zoen’ daarentegen niet goed was. Oefening baart wel degelijk kunst dit geval.


Tongzoenen not-done tijdens eerste date

Bijna de helft van de ondervraagde Nederlanders vindt dat de begroeting tijdens een eerste date een hand moet zijn en bij een volgende date pas 2 of 3 kussen op de wang. Direct een kus op de mond of tongzoen vindt het merendeel van de ondervraagden not done. Ook te snel of te heftig zoenen is tijdens een eerste date zeker niet aan te raden. Mannen vinden vaker dan vrouwen dat alles moet kunnen op een eerste date. Vrouwen geven vaker aan dan mannen dat te snel en te heftig zoenen, niet wenselijk is tijdens de eerste date. Het advies is dan ook om het vooral rustig aan te doen en mocht de eerste date goed zijn bevallen, dan is bij het afscheid de ‘tedere zachte kus’ het meest favoriet. Volgt na een eerste date echter een uitgestoken hand, dan is het duidelijk dat er geen vervolg komt.

Een vieze adem is de nr 1. kusafknapper

Bijna de helft van de Nederlanders vindt een slechte adem de nummer 1 kusafknapper, direct gevolgd door vieze tanden en een slechte zoentechniek. Mannen vinden hierbij sigarettenadem een groter afknapper dan vrouwen. Vrouwen daarentegen knappen ook af op te natte zoenen.

De beste kussers komen uit Nederland

Volgens Nederlanders komen de beste kussers van eigen bodem. Eén op de tien mannen en vrouwen kust daarna bij voorkeur met een Italiaan(se). Als het gaat om de slechtste kussers dan zijn de Nederlanders minder eensgezind. Volgens de ondervraagde Nederlanders zijn Duitsers geen goede kussers. Ook vinden vooral mannen vaker dan vrouwen dat Belgen niet kunnen kussen. Opvallend is dat Frankrijk, de uitvinder van de ‘French Kiss’ pas op plaats 6 staat van de landen waar de slechtste kussers wonen.

De meest ‘kissable’ Bekende Nederlanders zijn Jan Smit en Chris Zegers
Jan Smit en Chris Zegers zijn op een gedeelde eerste plaats geëindigd als het gaat om de favoriete BN’er voor vrouwen om een keer mee te zoenen. In de top 5 worden verder ook Bas Muijs, Marco Borsato, Xander de Buisonjé en Ruben Nicolai genoemd. Bij de mannen is Katja Schuurman favoriet als kuspartner, direct gevolgd door Chantal Janzen, Anouk, Jennifer Hoffman en Ilse de Lange.

De minst ‘kissable’ Bekende Nederlander zijn Geert Wilders en Patty Brard
De meerderheid van de vrouwen willen absoluut niet zoenen met Geert Wilders. Daarna volgen Gordon, Paul de Leeuw, Emile Ratelband en Ron Brandsteder. Bij de mannen is Patty Brard het minst geliefd als kuspartner’. Daarna volgen Rita Verdonk, Marijke Helwegen, Viola Holt en Jerney Kaagman.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";