facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Van Persie en Ronaldo aantrekkelijkste voetballers voor een date


Door :Dating Start


Datum :16-12-2012


Van Persie en Ronaldo aantrekkelijkste voetballers voor een date

Nederlands elftal

Weliswaar hebben Giovanni van Bronckhorst en Mark van Bommel in het veld nog niet gescoord, maar een date scoren bij de vrouwelijke singles behoort tot de mogelijkheden. Zij staan in ieder geval in de top 5 van aantrekkelijkste voetballers. Uit dit onderzoek vallen verder de plaatsen van Wesley Sneijder en Gregory van der Wiel op. Zij worden door de vrouwelijke singles het minste genoemd. Worden de kushandjes, die Sneijder na elk doelpunt geeft aan zijn vriendin Yolanthe, dan toch niet gewaardeerd?

Zuidelijk temperament

De aantrekkelijkste buitenlandse voetballers om mee te daten komen vooral uit de Zuid-Amerikaanse- en Zuid-Europese landen. Namen als Ronaldinho (Brazilië), Roque Santa Cruz (Paraguay), Buffon (Italië), Torres (Spanje) en Forlán (Uruguay) staan allemaal in de Top 10. De minste stemmen waren er voor de Duitser Schweinsteiger en de Engelsman Lampard.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";