facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

volledig vernieuwd op basis van gebruikerswensen


Door :Dating Start


Datum :07-01-2013


volledig vernieuwd op basis van gebruikerswensen

Contactfilter


Zelf een selectie maken van welke singles met jou contact kunnen opnemen, is één van de speerpunten van de vernieuwde site. Als iemand bijvoorbeeld buiten de gewenste leeftijdsrange valt of geen profielfoto heeft, dan kunnen members direct contact met deze profielen blokkeren.

Extra zoekopties


Daarnaast zijn er meer en specifieke zoekmogelijkheden toegevoegd om de gewenste singles te vinden. Zoeken op bepaalde selecties kon al, maar het zoeken op singles woonachtig in het eigen postcodegebied van 0 tot 100 kilometer daarbuiten is een innovatieve aanwinst.

Persoonlijk profiel


Gelijke interesses op het gebied van muziek, film en literatuur zijn erg belangrijk voor singles en zijn belangrijke gespreksonderwerpen bij de eerste date . Daarom kan de profielpagina op het vernieuwde Lexa.nl gepersonaliseerd worden door het toevoegen van favoriete films, boeken en muziek.

Bekendste en meest betrouwbare datingsite


Stefan van den Berg, Managing Director van Meetic Nederland is erg tevreden met het resultaat: "Wij zijn trots op onze vernieuwde site waarin de gebruikerservaring wederom een centrale rol speelt. Lexa.nl bestaat volgend jaar 10 jaar en sindsdien hebben miljoenen singles zich bij ons ingeschreven. Wij luisteren dagelijks naar de meningen en suggesties van onze leden om continu de beste datingservice te kunnen bieden. Mede daarom zijn we niet alleen de bekendste*, maar zijn wij ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite** van Nederland”.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";