facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Voor een snelle date naar Zweden en Spanje


Door :Dating Start


Datum :26-10-2012


Voor een snelle date naar Zweden en Spanje

Favoriet

Een kwart van de single mannen denkt dat in Zweden daten eenvoudig en snel gaat en dat vrouwen daar het initiatief nemen. Bijna de helft van de vrouwelijke singles geeft de voorkeur aan een snelle date in Spanje. Hieruit kun je voorzichtig concluderen dat zowel mannelijke- als vrouwelijke singles anders daten op vakantie dan in eigen land. Mannen nemen in eigen land vaak het initiatief, terwijl ze op vakantie het liefst naar een land gaan waar de vrouw het initiatief neemt. Vrouwen echter, bleek uit eerder onderzoek van Lexa.nl, zijn serieuzer in eigen land als het om daten gaat en kijken normaal gesproken eerst de kat uit de boom.

Romantiek en humor
Ben je echt toe aan romantiek? Dan denkt 37% van de ondervraagde singles dat je die in Frankrijk kunt vinden en zeker niet bij onze oosterburen of Engeland. Nederlandse singles vinden tevens dat de Fransen zich bovendien beter kleden en bijna 40% vindt ze ook het meest trendy. Engelse en Duitse singles staan niet bekend om hun goede kledingsmaak. Romantiek en humor zijn belangrijke eigenschappen tijdens het daten, maar uit dit onderzoek blijkt dat beiden moeilijk verenigbaar zijn in één vakantieland. Nederlandse singles denken namelijk dat Franse singles wel romantisch zijn, maar weinig humor hebben. Bij Engelse singles is die uitslag precies anderom. Ook in Duitsland gaan humor en romantiek niet hand in hand, want op het gebied van humor scoren ook de Duiters laag.

Liefde op afstand
Nederlandse singles blijken toch vooral de voorkeur te geven aan een partner uit eigen land. Op de vraag of ze weleens met iemand uit het buitenland een langere relatie hebben gehad antwoord 60% van niet. Van de overige 40% geven mannen aan met een Duitse vrouw een relatie te hebben gehad en de vrouwen met een Spanjaard. Gek genoeg vindt maar 14,5% van de single mannen uit dit onderzoek de Duitse vrouwen ook daadwerkelijk aantrekkelijk. Tenslotte hopen de mannen desgevraagd ooit op een relatie met een blonde Zweedse, daarentegen blijven vrouwelijke singles voorkeur houden voor een Spaanse Don Juan.

Dit onderzoek verklaart volgens Stefan van den Berg, directeur Lexa.nl ook het zoekgedrag op Lexa.nl in de zomer: ’Juli en Augustus zijn altijd populaire maanden voor dating. Singles gaan niet in deze maanden op vakantie en hebben veel tijd om op zoek te gaan naar een date. De meesten doen dat in de eigen regio maar vele zoeken ook alvast een leuke date op hun vakantiebestemming. Bij Lexa.nl zijn dit jaar vooral Zweden en Spanje erg populair.’


Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


 
lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";