facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Vrouwen minder snel in de wolken dan mannen


Door :Dating Start


Datum :16-01-2013


Vrouwen minder snel in de wolken dan mannen

Positieve stemming


Vorig jaar gaf ruim 30% nog te kennen het soms moeilijk te hebben met het zien van zoenende, verliefde koppels, maar dit jaar heeft slechts 8% van de ondervraagden daar nog moeite mee. De helft van de singles gebruikt de zomer liever als motivatie om een partner te zoeken om samen ook leuke activiteiten mee te kunnen ondernemen. Online gaan singles deze zomer daarom bewust op zoek naar singles die dezelfde zomerse hobby’s en interesses hebben als zij. Op het eigen profiel worden profielfoto en profieltekst voorzien van een zomers tintje.

 

Ideale omstandigheden


Daarnaast heeft een derde in de zomer meer lef om iemand uit te nodigen voor een date. Vooral mannen zeggen in de zomer sneller een voorstel te durven doen aan een leuke dame. Ook zoenen en verliefd worden gebeurt bij twee derde van de mannen en de helft van de vrouwen sneller in de zomermaanden. Het terras en de romantische strandwandeling vullen ook in 2012 de eerste plekken als het om de ideale omstandigheden voor een zomerse date gaat. Nederlandse singles, zowel man als vrouw, dragen dan graag een jeans met een leuk shirt of top erop. Vanuit de speakers op het terras galmt voor single Nederland het liefst de Braziliaans-Portugese hit ‘Ai Se Eu Te Pego’ (‘Nossa Nossa’) van Michel Télo. Deze heeft daarmee klassiekers als ’Lambada’ en ‘Summer of ‘69’ van de troon gestoten.

 

Een nieuwe afspraak tot besluit


Als er een klik is, is een afspraak voor een volgende afspraak net als vorig jaar de kroon op een eerste date. De eerste date kan volgens 1 van de 5 ondervraagden ook beklonken worden met een zoen op de mond. Een innige tongzoen tot besluit is voor slechts 9% het ideale einde, maar wel vaker gewenst dan drie zoenen op de wang (4%). Gelijk met elkaar de nacht doorbrengen is bij gebleken klik voor 15% van de heren het ideale einde, tegenover 4% van de dames.

Als die klik tijdens de date overigens ontbreekt, dan zegt ruim 60% van de singles dit zonder omwegen aan te geven om vervolgens op zoek te gaan naar een nieuwe date.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";