facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Vrouwen onderbreken tijdens dating not done


Door :


Datum :22-04-2013


Vrouwen onderbreken tijdens dating not done

Het onderzoek vond plaats in zeven Europese landen, onder ruim 10.000 respondenten. In Nederland werkten 1.500  singles mee. Nederlandse vrouwen vinden hoffelijkheid van groot belang. Dit blijkt wel uit het feit dat meer dan tweederde een romantische houding tijdens een (eerste) date erg waardeert. Volgens Chiara Bijl, onafhankelijk psychotherapeut en specialist op het gebied  van liefde en relaties, heeft dit ermee te maken dat vrouwen een partner zoeken die ze het gevoel geeft dat zij echt de moeite waard zijn. "De moeite waard om aandachtig naar te luisteren, aan je vrienden voor te stellen en zorgvuldig mee om te gaan. Daarbij worden vrouwen nog steeds aangetrokken door mannen die uitstralen dat ze voor je kunnen en willen zorgen. Als een date op dit gebied tekortschiet tijdens de eerste afspraak zal de vrouw dat uitleggen als ‘hij vindt me blijkbaar niet belangrijk genoeg’ en dan sta je als man al snel een paar punten achter.”

Hoffelijkheid betekent volgens de ondervraagde vrouwen ook dat de man de kosten voor de rekening op zich neemt (op de vijfde plaats met 30 procent). Meer dan de helft (56 procent) deelt deze liever en slechts 1 procent betaalt de totale rekening het liefste zelf. Op nummer vier staat het voorrijden van de auto bij slecht weer (31 procent).

Hoffelijke noordelingen
Van de verschillende regio’s in Nederland, lijken de vrouwen in de Noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe) het minst onder de indruk te zijn van een hoffelijke man (89 procent). Dit terwijl de mannen uit het Noorden van het land het juist het leukst vinden hoffelijk te zijn (96 procent). Bijl: "Doen deze mannen zo goed hun best, hebben de Noordelijke vrouwen daar nou net wat minder behoefte aan. Daaruit blijkt nogmaals dat aansluiten en luisteren naar waar je date behoefte aan heeft nog net wat belangrijker is dan stereotiep hoffelijk gedrag.”

Europese galantie
De single Europese vrouw is in het algemeen iets minder gericht op hoffelijkheid dan de Nederlandse vrouw. Daarbij zijn de meningen in Europa over hoffelijkheid verdeeld. Zo vinden de Fransen het bijvoorbeeld belangrijker dat hen een jas wordt aangeboden als het buiten koud is en Italiaanse dames verwachten boven alles dat de man wél de gehele rekening betaalt. Opvallend is dat de Zuidelijk gelegen landen (onder meer Frankrijk en Spanje) romantiek tijdens een date minder belangrijk vinden dan de Noordelijke landen. Zo staat Frankrijk onderaan met 55 procent en Noorwegen bovenaan met bijna 70 procent.

Wil jij nog een beetje oefenen met het praten tegen een vrouw. Bel dan eens voor een spannend gesprek naar bel980. Op de website van www.bel9860.nl vind je veel vrouwen die je eindeloos kunt onderbreken zonder dat ze dat erg vinden!

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";