facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Zomer meest ultieme datingseizoen voor singles


Door :Dating Start


Datum :04-01-2013


Zomer meest ultieme datingseizoen voor singles

Online daten in de zomer

Singles passen ook hun online dategedrag aan bij zomerse temperaturen. 45 procent van de singles let extra op of ‘zomerse interesses’ op elkaar aansluiten, zoals een gedeelde liefde voor watersporten of zonvakanties.  Een kwart van de singles durft ’s zomers eerder de stoute schoenen aan te trekken dan in andere seizoenen en verstuurt een uitnodiging voor een date op het terras. Een kleine 20 procent maakt zijn of haar profiel zonniger door een leuke zomerse foto van zichzelf te uploaden.

Een goede voorbereiding is het….

Om zich perfect voor te bereiden op een eerste date geeft ruim een derde van de single vrouwen de voorkeur om een extra uurtje zon te pakken. Opvallend is dat 15 procent van de singles toegeeft dat ze zich vlak voor de date moed indrinkt met een drankje. Ook schaft ruim de helft van de ondervraagde singles een nieuwe zomeroutfit aan voordat ze hun date ontmoeten. Maar liefst 70% van de single heren gaat voor een casual shirt met spijkerbroek. De beach look is duidelijk niet meer van deze tijd en eindigt op de laatste plaats. Een kwart van de single vrouwen houdt het luchtig en schaft bij voorkeur een strandjurkje met bijpassende slippers aan. Een relatief hoog percentage (17%) van de dames pakt uit en trekt een sexy zomerjurk met hoge hakken uit de kast voor een eerste date.

Favoriete BN’ers voor een stranddate

Bijna 20 procent van de single mannen zou graag een keer met Carice van Houten op het strand liggen. Op plaats twee en drie staan Jennifer Hoffman en Tatjana Simic. Single vrouwen kiezen als favoriete stranddate voor Arie Boomsma. Acteur Mark van Eeuwen en presentator Matthijs van Nieuwkerk zijn op plaats twee en drie geëindigd.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";