facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Zomer ultieme liefdesseizoen voor singles


Door :Dating Start


Datum :21-11-2012


Zomer ultieme liefdesseizoen voor singles

"De zomer is de ideale periode voor de liefde en de lentekriebels maken plaats voor romantiek. We zien dit ook zeker terug in onze eigen database. De singles die zich bij ons inschrijven gebruiken nu vooral ‘zomerse’ termen in hun profielteksten, zoals warmte, zonnig weer, barbecueën, rosé drinken, strand en zonsondergang. Bovendien wordt er nu sneller afgesproken, het terras wordt dan gezien als de meest geschikte plek voor een eerste date”, aldus Stefan van den Berg, managing director Lexa.nl.

Romantiek

Opvallend is dat de mannelijke singles uit dit onderzoek ook de winter zien als een geschikt seizoen voor romantiek. Vrouwelijke singles daarentegen krijgen pas romantische gevoelens in de zomer. Mannen kiezen kennelijk tijdens het koude weer voor het warme haardvuur samen hun date, terwijl vrouwelijke singles de voorkeur geven aan de warme zomerzon.

Samenwonen

De lente is populair onder singles in hun overweging te gaan samenwonen en te klussen. Een meerderheid van de mannelijke singles kiezen voor de combinatie van klussen en samenwonen in de lente. De vrouwelijke singles daarentegen vinden ook de winter heel geschikt om te gaan samenwonen. Blijkbaar kiezen de vrouwelijke singles uit dit onderzoek de winter uit, omdat ze dan altijd iemand hebben om tegenaan te kruipen, terwijl het buiten koud en guur is.

Kinderen

De mannelijke en vrouwelijke singles uit dit onderzoek vinden de zomer het meest geschikte seizoen voor de geboorte van een kind. Uit een onderzoek van het CBS blijkt ook dat de meeste stelletjes besluiten om de geboorte in de zomer te plannen. De voornaamste reden hiervoor is dat dan het zwangerschapsverlof aan de vakantie te koppelen is.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";